søndag 22. mai 2011

Prosjektene er i gang...

Jeps, steinene har fått sitt første strøk med maling, fortsettelsen kommer i mårra. Den største steinen ligger ute i regnet, så jeg er spent på hvordan den ser ut i mårra... Jeg har nemlig brukt hobbymaling som jeg hadde stående etter noen julebilder jeg lagde. Det står at den skal tåle vann, men det spørs når det regner mengder slik som nå...Den som venter får se.
 Kjøpte ei pakke med kakeformer for ei stund siden. Har en plan om å sy noen muffins, men  kom på at jeg kan da bruke to av dem til lysestaker på kjøkkenbordet. Skulle helst ha hatt slike gamle som "alle" har, men disse får duge. :)
 Norgesglassa har jeg pynta med hjertebånd som jeg brukte på adventslysa mine. Det minste har fått et telys oppi, mens det litt større foreløpig er tomt...Hva kan jeg ha oppi der tro?
Og nei, ris, pasta, mel osv har jeg i andre glass som jeg kjøpte på Europris, så jeg må vri hjernen å finne på noe annet.

 Jeg har faktisk fått gjort ferdig alle dåpsinvitasjonene i dag også. Ble da slik passelig fornøyd iallfall. Det kommer bilder, men jeg venter til de er sendt ut, for jeg vet at noen av de som får invitasjon surfer innom her fra tid til annen, hihi.
Greier ikke å la være, må bare ta med et bilde av Adrian til slutt. Han er og blir en skikkelig kosegutt. ♥Nå er det bare avslapning og kveldsstell som står på planen resten av kvelden.
I mårra fortsetter malingsprosjektet + at jeg skal begynne å tenke på hvordan
jeg skal lage bordkorta til dåpen.:)
Ha en fin kveld dere som titter innom!

3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Du kan bruke det som blomstervase hvis du tar ut glasset i lokket.

Je vil gjerne sjå invitasjonen. Legg den ut a ;)

Steinene blir kjempefine. Trur jammen je vet hva det blir ;) Skulle fønne flere slike stener je og.

Gi sjarmørn en kos fra meg ♥

Monica sa...

Skulle til å foreslå blomstervase j også! ;)

3hjerter.com sa...

ÅÅåå, han er så nydelig altså, kjempefine øyne :)