søndag 22. mai 2011

Diverse småplukk

Hei igjen!
På fredag var vi i ettårsbursdag, veldig koselig! :)
Og på kvelden smakte Adrian grøt for første gang. Det gikk overraskende bra, men så lagde jeg den veldig tynn også da, hehe. I gårkveld derimot gikk det ikke like bra. Han var så sulten at han ble sint på den dumme grøten, hehe. Så i kveld må vi nok drikke litt mjølk før vi hiver oss på grøten. Både liten og stor må lære.:)

 I går fikk jeg to norgesglass av mamma. Det minste har jeg tatt ut glasset i toppen på, for det skal jeg ha telys i. Glasset som er litt større vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke til enda, men håper jeg får en god ide.
 Tauno har lenge prata på at han ville lage det her å ha i hagen, men det har aldri blitt til at vi har begynt på prosjektet, men når min gode venninne Anne hadde gjort det samme så kom jeg på det igjen.
Nå er iallfall steinene funnet, men mangler en del redskap før jeg kan gjøre ferdig prosjektet.
Var det noen som sa mange baller i lufta? Mange planer, men vet aldri når de blir ferdigstilt, hihi.
 I går kjøpte jeg meg en blomst til å henge ute. Må da begynne å få ut noen blomster før det plutselig er høsten igjen. Er ikke så kaldt om natta nå, så tror det skal gå bra.
Jeg må en tur på Plantasjen for å handle inn til verandakasser og potter, litt billigere og mer utvalg der.
Ha en fin søndag alle sammen!

3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

hvor har du funnet den store steinen a? skulle hatt noen slike jeg og. Fant bare en liten sist. Når blir det Elverumstur på oss? hihi

Mine hverdager (Anne) sa...

og gogutten da. Je kan ikke få sagt det nok. Aim in låv ♥

Trude sa...

Har tenkt lenge på at jeg skulle lagd marihøner jeg også,men blir bare med tanken det meste med meg ;)