mandag 4. april 2011

Goklompen min har blitt 2 mnd!

Herlighet som tida flyr! Adrian har allerede blitt 2 mnd og stor kar. :)
Vi har hatt ei veldig koselig helg sammen med familie. Legger ikke ut bilder av søskenbarna til Adrian, for jeg er ikke helt sikker på om foreldra vil ha bilder av dem på internett. Men det var iallfall stor stas å få møte alle sammen og Adrian ble sjarmert av Jenny, som er ei søt frøken på fem år. :)
Tok bilde av Adrian i den samme bodyen han hadde på seg på 1mnd bildet. Nå trenger vi ikke å brette opp erma på den lenger gitt, hehe. Jammen meg forandrer han seg fort. Jeg synes den vesle karen min blir bare søtere og søtere for hver dag. <3 Artig å se at det blir flere og flere ansiktsuttrykk og ulike fakter
med hender og føtter.
 Adrian er så heldig at han har besteforeldre han kan treffe så ofte han vil. De koser seg veldig med han og han med dem.
 2mnd dagen ble som seg hør og bør feira med muffins og kos, hihi.
 Samme om en er stor eller liten kar, så er det godt med en liten høneblund på sofaen innimellom slaga.
 Husker ikke om jeg har vist det frem før, men her iallfall nettingen som Adrian har på vogna si.:)
 Også "måtte" jeg bare bestille navnesmokker. De er fra 3mnd og oppover, så de ligger på vent. Kjekt å ha navn på smokken hvis det er flere småttiser i nærheten.

I dag skal jeg til tannlegen igjen.....Kan ikke si at jeg gleder meg, men har jo ikke noe valg. Skal få fiksa litt småtteri når jeg førstes er på farten ut fra de grisgrendte strøk. ;)
HA EN FIN MANDAG ALLE SAMMEN!
PS; Jeg setter veldig stor pris på alle kommentarer jeg får her inne! Har svart dere i det forrige innlegget. Håper dere fortsatt vil følge med her fremover. Lover å oppdatere litt oftere enn jeg har gjort i perioder. ;)

3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Stor kar ja!
Utrolig artige og fine bilder asså. Særlig der Adrian og bestefar tar seg en real "kåbbåy-strekk". Må tell for to karer det :)

Siw Aina sa...

De forandrer seg mye hele tiden. Ser det på Noah også, det er noe nytt som skjer nesten hver eneste dag. Vi er priviligerte som får følge disse små på ferden :)

3hjerter.com sa...

Så herlig. Tenk at det alt har gått to måneder, her er det 3 måneder på lørdag som kommer.. Helt sprøtt. Ser dere har en del likt som oss, det spøkelsespleddet og den grå utedressen :D