fredag 1. april 2011

Koselig besøk og øyer som smelter....

I går fikk vi koselig besøk av vår gode venninne Anne . Vi fikk skravla og ledd som alltid og Adrian fikk sin dose "tante"kos. Han var urolig og ville ikke slå seg til ro, men når han fikk kose på armen sovna han like så godt. :)
Vi er glad i deg Anne! Tusen takk for at vi har deg i livet vårt.:)
 Tok noen nærbilder av Adrian i går og her ser dere noen av dem. Jeg ønsker meg fortsatt makroobjektiv, for jeg blir sint hver gang jeg prøver å ta makrobilder. Kommer jeg for nær objektet er det bare å glemme det, kjipe greier.....
Men jeg fikk da tatt noen bilder av et par øyer som smelter mammahjertet.....
 I natt sov Adrian fra 23.00 til 06.15!! Snille gutten min det tenker jeg. Ga han smokken kl 03.00 og 05.00, men det teller ikke, hihi.
Når vi sto opp og gikk ned, var det tid for mårrasstell og den obligatoriske "Ligge helt naken å sprelle på stellebordet" stunden. :)
Neste stopp ble vippestolen, der han lå og lekte/koste med krokodilla si. Det tok visst på, for nå tar han seg en aldri så liten dupp. Varer vel ikke lenge tenker jeg, for han sover nesten ikke på dagtid.
I kveld kommer broren min og familien på besøk til foreldra mine, så da blir det middag med små og store der, gleder meg! Må huske på å ta med kamera så jeg får tatt bilder av alle søskenbarna sammen. Adrian gleder seg til å treffe tante, onkel og tre søskenbarn for første gang. <3

HA EN FIN FREDAG ALLE SAMMEN!

9 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Og tårene triller :) Takk for at DERE er til sier jeg bare ♥♥♥

Var koselig med babykos i går, og skrevling og fliring! Bedre kan det jo ikke bli.

Ha en finfin dag :)

Inese Kristiansen sa...

Hei, Trine Lill :)

ville bare si at du har en kjempe fin blogg side. Mange fine bilder altså. Flink du og Adrian-prinsen deres er jo så nydelig.
Ha en fin dag videre og God Helg :)

hilsen Ine og Rasmus. :)

2søtesmå sa...

Han er så god han prinsen din. Flink til å sove er han blitt også. Tenker det er deilig å være forelder nå som ting har løst seg med spising og man har lært den lille kroppen bedre å kjenne. God den følelsen man fåre når man blir litt tryggere. De småtingene med dytting av smokk etc blir bare blåbær!

Mine babyer fyller 5 år om under to mnd. DET er ganske utrolig spør du meg! :-S

Ha en super helg med god familie!

Klem

Silje ♥ sa...

Koselig:) Hvis/når jeg får sumlet meg til å kjøpe speilrefklekskamera trenger jeg et fotokurs:)

Monica sa...

Søtinger!! :) Syns det virker som mange babyer roer seg veldig når de ligger helt inntil skikkelige gravid-mager. Rare greier!! ;)

Scapa sa...

ÅÅå sånne babyøyne smelter jeg av...!!!! Han er grom!

Anonym sa...

Bloggen din er SÅÅÅ fin for tiden atlså!! :')

Fine bilder og oppsettet på innlegget er så fint :D

Og Adrian er SÅÅÅÅÅ FIN!!! <3

Anonym sa...

åh, så fine bilder, Trine Lill, guri malla så stor Adrian har blitt:) Vi må prøve å treffes snart igjen, - kanskje rett og slett en kortkveld e.l? Hadde vært veldig trivelig i alle fall! Kos dere på to-mnd-dagen!
klem fra Lillian

Trine Lill sa...

<3 <3 Anne. Bedre kan det ikke bli nei.:)

Hei Inese! Så koselig at du besøker bloggen min!:) Tusen takk for fine ord.:)

2søtesmå; Flink til å sove om natta ja, det er jammen meg godt for alle.:) Tenk at babyene dine har blitt så store, tida går jammen meg fort.:)


Silje; tja, fotokurs...Vet ikke om jeg er den rette å spørre da men..Bare knipser i vei je.;) Men speilrefleks må du kjøpe deg ja, det er verdt penga.:)

Monica; er nok noe med det der ja...;)

Tusen takk Scapa!:)

3hjerter; tuuuusen takk vennen! Det var koselig å høre! Jeg har aldri vært så fornøyd med bloggen min som det jeg er nå, så det blir nok ei god stund til neste endring, hehe.

Hei Lillian! SÅ koselig at du stikker innom her.:)
Jepp, han har jammen meg blitt stor ja.:) Kortkveld eller skravlekveld hadde gjort seg vettu. Vi må avtale noe!:)