tirsdag 5. april 2011

En dag fylt med mange små skjønnheter....

I dag har jeg og Adrian kost oss inne i regnværet. Han har tatt seg noen høneblunder, men jammen meg er han våken og i sprudlende humør store deler av dagen. :)
Nå er alle fadderene hans på plass, så i mårra sender jeg brev til kirkekontoret. Går alt som planlagt, så blir det dåp den 26.juni. Han blir en stor dåpsgutt, men det er ikke så mange datoer å velge mellom og dessuten trenger mammaen litt tid på å planlegge. :)

 I går var jeg hos tannlegen og fortsatte på rotfyllinga (fy f.........noe så guffent). Noe litt koseligere, var at jeg og venninna mi fikk handla med oss litt nytt stæsj, hehe. Digger de bittesmå steina fra Bohus, med søte ord på. Og søte nye duker (brikker) på salg. Det zinkhuset ble kjøpt tidligere, men har da glemt å
vise det fram. ;)
Steinen som det står Velkommen på ble også kjøpt i går, samme med den gamle kassa, som jeg foreløbig ikke vet helt hva jeg skal gjøre med.....Ideer????

 Kjøpte et stort hjerte til å henge på døra, men det ble ikke hengende noe fint, så det fikk plass på trappa inne istedet. På ytterdøra henger nå et lite søtt skilt fra Kid, som det står Home sweet home på.:)
Ble to nye blomster i går også, i og med at jeg plutselig får til både den ene og andre blomsten, jippi!
Har samla Adrian sine leker og bøker i en kurv på stua. Han har ei lekekasse stående å vente på seg, men nå når han har såpass lite enda, passer den fine kurven utmerket til formålet.:)
Prinsen har sovna, så jeg bør nok skynde meg samme veien. Håper han sover hele natta slik han har gjort de siste dagene.
Nattinatt kjære lesere!:)

4 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Sjå på alt det fine ja! Du må lære meg åssen du lager slike montasjer asså! I mårra tenkte je, hehe.
Dukene vi kjøpte var jo det kuppet da:)

Ha ei riktig god natt! Stor klem til deg ♥

Silje :) sa...

Han blir jaggu fort stor :) Håper dere koser dere masse om dagen uansett om det er regn eller sol :D Og alltid kjekt med litt tid å planlegge på, da kan man kose seg litt under planlegginga og ikke bare stresse. Regner med at Adrian kommer til å få tidenes fineste dåp, du er jo så flink til å ordne og fikse! :)

Anonym sa...

så koselig å sjå den fine bloggen din, Trine Lill, og godt å høre at alt er på stell nå og at ting går så fint med dere og Adrian! Hurra, det går seg til vet du, - du hadde vel ikke helt trua til å begynne med, men nå er det vel stort sett stas:) Ha en god natt!
-Lillian

Monica sa...

Så masse fine ting! :) Også plassert på så koselig måte i bildemontasjene. J har også slike små Bohus-hjerter med ord på, digger dem! :) Selv om de ikke har fått noen plass enda.. Ligger og venter! ;)