tirsdag 24. mai 2011

God kveld!

Været ble ikke så ille i dag allikevel, så vinduene har fått seg en sårt tiltrengt vask. Jeg blir aldri fornøyd, men nå er det iallfall gjort, hehe.
Når jeg så den store marihøna ute her i dag så slo det meg at den hadde for små øyer, så nå har jeg mala dem litt større og det samme med de mindre jeg malte i går.
Også har jeg malt tre til i dag. Hva jeg skal med alle sammen spør du? Tja, si det...Noen skal jeg gi bort og resten skal få ligge litt her og der.

 Da jeg skulle lage middag i dag fant jeg igjen noe i skapet som jeg liker så godt om sommeren.
Jeg kjøpte det for et par år siden og synes det er så søtt. Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i jordbær, så da sier det seg selv at jeg falt for dette også. Jeg har bare et fat, men fem små skåler. Ypperlig å bruke som godteriskål, eller til å sette et telys på.

 Tok en tur til ei veldig god venninne for å levere noe i dag og da fikk jeg jammen meg ei gave! Herlighet så koselig altså! Et søtt kort hvor det sto Takk for at du er til! ♥ og når jeg fikk av papiret så fant jeg dette.....


Det henger foreløpig på lysbryteren i gangen, men det skal nok få seg en plass på kjøkkenet etterhvert tenker jeg. Slike små oppmerksomheter i hverdagen betyr så mye synes jeg!
Tusen takk kjære du!:)
--------------
I mårra har jeg planer om å ordne meg nye etiketter her på bloggen. Jeg har så mange som jeg ikke bruker lenger, også har jeg noen nye interesser som trenger etiketter. Får bare begynne på scratch med etikettene, slik at det blir litt mer orden her og lettere å finne det en leter etter.
Jeg skulle ønske at flere av dere som er innom la igjen et lite pip her, blir jo så nysgjerrig når jeg ser at mange har vært innom. Artig å se at gjestetallet stiger og stiger, men skulle gjerne hatt litt flere kommentarer og. ;)
Ha en fortsatt fin tirsdagskveld!:)


7 kommentarer:

Silje ♥ sa...

*pip, pip* Jeg er ofte innom, men dårlig til å legge igjen spor etter meg. Skal bli flinkere! Inspirerende blogg og Adrian er så søt:)

Mine hverdager (Anne) sa...

Søte snille du :) Bra du likte hjertet!

Og de marihønan dine asså. Må ssvinge meg rundt je og...må kjøpe maling først.

Mine hverdager (Anne) sa...

Jordbær er tingen om sommeren, og heldig er du som har så fint fat og skåler da ♥

Monica sa...

Så herlig med så koselig kort og gave da! ♥
Jeg er innom hvert eneste innlegg, men det vet du nok! Hihi.. ;)

2søtesmå sa...

Så søte marihøner! Blir nok koselig rundt om i hagen!

Veldig koselig å få godord av venninner!

Belinda sa...

Fine marihøner..
Fekk nesten lyst til å gjer det samme sjølv... ;)
(Har forresten 2 marihøner tatovert på ryggen min)

Trine Lill sa...

Tusen takk for kommentarer alle sammen!:)