lørdag 10. september 2011

Trenger gode tips!

Hei igjen!
Jeg nevnte i det forrige innlegget mitt at jeg trengte tips til noe...
Denne kurven fra Kid ble nemlig med meg hjem, men jeg er ikke helt sikker på hva jeg
skal bruke den til. Den er ganske stor, så mulighetene er sikkert mange, men her står det
bom stille i den kreative tankegangen......
Så kan dere være så snille å komme med noen god forslag?♥I går kveld holdt jeg på med omgjøringer her inne uten å bli enig med meg selv, men nå i kveld har det skjedd litt her. Jeg er ikke glad i høstfarger, så grå for funke som min høstfarge.
Bloggen har gått fra rosa, brun og blå til rosa, grå og blå. Mulig jeg dropper det blå etterhvert også, men foreløpig lar jeg det være slik. I tillegg begynte jeg å bli litt lei av skrifta jeg hadde, så den er også bytta ut. Bloggen har også blitt bredere og fått en kant med lekker "tapet".♥
Den største forandringen er kanskje headeren. Hvis du synes det ser rart ut, så er jeg helt enig, bare så du vet det! Den må justeres til høyre, men jeg har endra på HTML koder for noen år siden, så nå får jeg det ikke slik jeg vil ha det. Håper å få hjelp med det slik at den kommer på riktig plass og jeg kan få ro i sjelen. Så hva synes dere? Trives dere her i min "nye" vesle verden? Håper det!☺

Ønsker alle en fortsatt fin lørdagskveld!


3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Det ble kjempefint :) Je aner ikke hvordan man juster den på midten.

Og den kurven din er jo kjempefin, men med kreativitetstørke har jeg desverre ingen andre forslag enn juleklementiner og sjokkis ;)

2søtesmå sa...

Heisann!

Har vært litt sløv på kommenteringa i det siste, for det har jo kommet så mange fine innlegg. Blitt stor han prinsen din altså. kan tenke meg han synes det er stas nå når han får til denne krabbinga. Plutselig er verden mye større!

Veldig fine kort du lager. Mine papirer og utstyr står stuet bort i kjelleren. Kanskje på tide å ta det frem igjen?! Kan ikke skylde på klåfingra små snupper lenger nå...

Veldig fin bolle. Fruktbolle var det første som slo meg med en gang også (leste juleklementiner i kommentaren her).

Ha en fortsatt fin kveld! Jeg satser på høstsol og fine farger i morgen, for da skal jeg fotografere niesa mi. Hun er på alderen med din prins! :-)

Klem

Trollkjerringa sa...

Frukt var det jeg tenkte også. Den er genial for frukt!.
Ellers kan du jo legge noe nedi den, slik at du kan ha blomster og bånd i den. Jeg likte kurven. Den kan brukes til så mye rart. Hehe.
Klistremerker funker også! :)