tirsdag 30. august 2011

Steinbed og hus tar form.....

Heisann!

Husker dere steinbedplantene jeg kjøpte for lenge siden? Jeg har tenkt og tenkt på hvor jeg skulle ha dette bedet og hvordan jeg skulle få det til, men det gikk ikk opp noe lys gitt....
Men i helga løste det seg allikevel! Tauno hadde nemlig ordna bed, plassert fontena der og laget en levegg. Jippi for snille samboere!
Så i dag har jeg fått plantene i jorda og det ble da fint, selv om det selvfølgelig skal komme flere planter der neste år....Har alltid drømt om å ha steinbed, så jeg håper jeg klarer å holde liv i det som er der og vi har tenkt å utvide videre bortover senere.

 I dag var mamma her og passa Adrian så jeg fikk malt litt mer ute. Inngangspartiet begynner å bli ferdig og jeg må si at jeg liker det jeg ser....♥
Når det er sagt, så er det virkelig noe herk å male vinduer som har vært gule (!!!!), det lyser igjennom, men skal vel få det bort med tre strøk håper jeg.
Nå er det bare å håpe på at det blir flere fine dager uten for mye regn, slik at jeg får malt når Adrian sover eller når pappaen er hjemme igjen fra jobb. ;)
 Det har vært rene sommerværet her i dag og jammen meg fikk jeg øye på ei humle da jeg holdt på med bedet. Er ikke sikkert at du ser den, men den er da der et sted, hehe.
 Det er vel unødvendig å nevne at Adrian koser seg når bestemor er på besøk.....♥
 Har fått til noen flere kort også. Tror det blir ei lita pause nå, for det er ikke så mange bursdager i vente og det er da begrensa hvor mange kort en skal ha liggende på vent og.
 Morgendagens plan er maling av vinduer og kjøp av kjøttdeig. Ja, du leste riktig. Ganske ille, men det er VELDIG mye penger å spare når det er tilbud her i det usiviliserte strøket, så det er bare og løpe å kjøpe!;)
Mulig vi blogges i mårrakveld også, hvis jeg har noe på ♥.

Ha en fin kveld og god natt kjære lesere!☺

7 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Sjå der ja! Så fint det blir :) OG det stenbedet ble jo utrolig fint ♥ Gleder meg tell å sjå på det en dag asså.

Maya sa...

Kjempefint seinbedd - liker å lese bloggen din. Skulle gjerne hatt en kortkveld med deg, om du da hadde bodd litt nærmere :)

Klem fra May Rita

Monica sa...

Åååh, så fiiiiiin fargene på huset blir!!! :) :) ♥ Love it, I want! :)

Silje ♥ sa...

Gleder meg til å se huset helt ferdig altså, ser jo ut som det blir et helt nytt hus! Fine farger:) Lyden av rennende vann er fantastisk, steinbedet blir nok utrolig kult!

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så nydelig steinbed! Herlige detaljer:) Og ser ut som huset blir veldig fint også, fine farger:)

Ha en fin kveld,
klem Jennifer

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Veldig fint steinbed, og det rennende vannet var stilig!
Det er gøy når ting tar form! Huset blir kjempefint, nydelig fargekombinasjon!
Ha en super dag! :)

Janne sa...

Nydelig husfarger!! Og Adrian var en skjønnas:) Jeg er bestemor til ei på 2 år, og koser meg glugg ihjel de gangene hun er her:)
Takk for kommentaren hos meg og jeg ønsker deg og dine en god helg!
Klem fra Janne