fredag 1. juli 2011

Litt nytt....

Verdens snilleste venninne ga meg fire kopper i går. Ho brukte dem ikke og lurte på om jeg ville ha. Selvfølgelig ville jeg det, de passer jo inn i tallerkenhylla mi sammen med de rosa krusene. :)
Tuuuuusen takk snille du!:)

 Jeg fikk et søtt uglekjede i bursdagsgave fra Estland og fant ut at det kan få henge på den ene kroken på tallerkenhylla. Hvis jeg trykker på øra åpner den seg og ei klokke kommer frem, hihi.

 Huset har fått et nytt skilt som jeg har glemt å vise frem. Er ikke helt sikker på hvor det skal stå/ henge enda, så foreløpig står det på kommoden i gangen.

 Også har jeg "fresha" opp den fæle gangen med et mer sommerlig bilde. Jeg har printa det ut, klipt og lagt det oppå et hvitt ark med mange små hjerter på (ikke mulig å se på dette bildet).

 Kanskje noen av dere husker hjerteranken min som jeg trodde sang på siste verset? Bladene falt av, den så enkelt og greit død ut. Den sto i vinduskarmen på kjøkkenet der det er en del sol iløpet av dagen, så jeg fant ut at jeg kunne prøve å sette den i tallerkenhylla der det ikke er sol. Og jada!!!!Nye skudd kommer og den vokser og trives. Jippi!:)

 Det har skjedd et aldri så lite under her....Jeg har aldri fått disse små blomstra til å blomstre mer enn en gang, men nå har det jammen meg skjedd! Jeg blir jo glad som en liten unge på julaften når jeg får blomster til å trives, for det er ganske nytt for meg, hehe.

 Adrian koser seg veldig med søskenbarnet sitt. De tuller og koser seg. Her om kvelden kom de plutselig "gående" inn på kjøkkenet til meg og det var en blid liten kar som plutselig så veldig stor ut gitt!

 Mens samboeren min har krympa..........

 Adrian tok ettermiddagskvilen på dyna til bestemor i går, det var godt det!!♥Jeg har kjøpt noen flere uteblomster, men det regner og regner, så vet ikke når de får kommet til sin rett. Må da vel gå an å få flere dager sammenhengende med finvær snart vel????
Ha en fin fredag alle sammen!


2 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Hahahahaha, storgutten på veslesparken ;) Er den nye sparken større enn den gamle eller?
Også Adrian da...je må le asså. Han er da så søt den lille rakkerungen ♥
Jo værsegod, har da fremdeles 4 kopper igjen. Noen som vil ha så rop ut!
Kjempefint bilde ja, har du teke det sjøl?

Monica sa...

Hihi, kjenner til det der om å bli hoppende glad når man plutselig får blomster til å vokse og trives! :) :) Skikkelig moro! :)