mandag 11. juli 2011

Gammel skatt og litt til....

Heisann!
Vi drev og rydda ute her en dag og Tauno fant bl.a. et gammelt ski! Han fikk ordre om å henge det opp på uthusveggen, hehe.
Synes det gjorde seg på den gamle veggen, men når jeg ser på bildet så ser jeg at det skulle vært noe mer der........

 Jeg prøver å pynte ute så godt jeg kan, men regnbyger flere ganger om dagen gjør sitt til at alt blir bløtt og ser litt shabby ut. Denne lykta var en gang svart, men etter å ha stått ute en stund er den nå mer grå og jeg synes nensten den er finere slik! Steinhjertet ble med meg hjem fra Plantasjen i går. ♥
 Fikk også tak i et lite skilt til dillen som Tauno har sådd. Den har vokst seg riktig så stor og fin og smaken er upåklagelig!:)
 Jeg har endelig fått kjørt ring bak båt igjen! Det er jo så morsomt! Bare synd at motoren er litt liten for båten, så det går ikke så veldig fort, men artig lell! Skjedde noe feil i Photoscape når jeg redigerte dette bildet, derfor "litt" mye whitespace....;)
 Adrian er så heldig å få låne Baby Bjørn bæresele av venninna mi. Vi har ikke prøvd den på en stund, men nå var det en kar som virkelig koste seg ja. ♥ Vi får passe på å bruke den litt før han blir for tung, hihi.
 På lørdag var vi på bytur (til storbyen Tynset....). Der fikk Adrian hilse på en veldig stor Ole Brum. Synes de er riktig så søte begge to. ♥
 På tur hjem kjørte vi oppom Jutulhogget og bilder måtte så klart bli tatt.
 Pappa og sønn på vei til bilen igjen. Trygt med en sterk arm. ♥
 I dag er det tre år siden jeg og Tauno møttes for første gang. Tida går jammen meg fort og nå har vi til og med verdens beste sønn sammen med oss her.♥
 Ja, og til slutt må jeg bare vise dere hva jeg kjøpte på Plantasjen. Jeg har store planer om å lage et steinbed med litt hjelp og her er noen av vekstene jeg skal prøve å få til og trives der. Neste år skal det plantes mer flerårig rundt omkring her, for det er jo så fint å ha litt farger som kommer frem om våren, før en kan plante ut blomster. Håper bedet blir til virkelighet en av de nærmeste dagene, så skal dere få se bilder.

Tusen takk til dere som legger igjen spor hos meg, det er så koselig! ♥
Ha en fortsatt fin kveld!5 kommentarer:

Kari sa...

Hei Trine lill. Ser du har fått lånt dæ en babybjørn bæresæle, da kain æ tips dæ om ei bæresæle be navn manduca som du kain bruk my længer. Har dein sjøl å dein va min gutt kjæmpegla i å sitt i. Dein e skånsom t bærerens rygg å hoftan t dein lille gullongen.

Ser ut som du har d heilt supert om dagen, d e bra. Søt liten gutt du har fått

-Sanna- sa...

Det hadde kanskje passet med et eller annet av rekved, på veggen under skiene og en hengeblomst over !
Jeg likte veldig godt den benken din og lykten, sååååå koselig.
Og gullet er jammen blitt stor !
Jeg kjenner godt til det med å bære ut og inn puter og berge blomster og ting og tang fra regnet! Her på vestlandet har det vært en 5-6 sommerdager, og ikke sammenhengende engang.

Mine hverdager (Anne) sa...

Så mye fine bilder!!! Fine gutter du har, så pass godt på dem ♥
Når bæreselen blir for liten får du komme å låne bæremeisen i stede da vettu ;) er jo en god stund til vi kan bruke den.

Det skiet gjorde seg på veggen der. Men hva annet kan henge? skal ikke se bort i fra at vi finner noe på fredag ;)

Monica sa...

Den lykta var kjempefin slik, sikkert mye finere enn svart! ;)
Blir spennende å se bedet ditt :)

3hjerter.com sa...

Så mange fine bilder. Elsker det av Adrian og Ole Brumm!!1 :D