fredag 6. mai 2011

Lett blanding på en fredagskveld...

Hei igjen folkens!
Ble visst borte et par dager jeg, fant ikke den helt store bloggmotivasjonen.
Kjøkkenplanene jeg har babla om ei stund kommer veldig snart, men må få tatt noen bilder og tenkt litt mer først. Nå kommer bilder av litt forskjellig.
Først et bilde av to søte potter jeg kjøpte på Jysk, for en slikk og ingenting. Gleder meg til det blir varmere om nettene, slik at det er trygt å ha blomster stående ute.:) Disse to skal få plass på bordet på verandaen tror jeg, tida vil vise.

 Og jammen ble det ikke kjøpt to søte potter på Nille også. Og denne engelen måtte bare få bli med meg hjem, i og med jeg er svak for engler av denne sorten, hihi.
 Så et bilde som ble virkelig rørende synes jeg...
Ei stor og trygg pappahånd og ei lita babyhånd.♥

 Også har jeg laga et nytt maleri til å ha på stua. Tidligere hang det et fargesprakende maleri der, men det passer ikke inn med fargene jeg har i stua nå. Jeg har blitt så glad i brunt, dus blå og gammelrosa, så dermed prøvde jeg å få til noe i de fargene. Hjertet fikk jeg i gave og fant ut at det passa bra å henge det på maleriet, eller ble det rart kanskje? Englene var på kortet jeg fikk, klipte dem ut og limte de på.
 Og sist, men ikke minst, et bilde av gava jeg fikk av Tauno i dag! Det er morsdag i Estland på søndag, så derfor hadde han kjøpt denne blomsten til meg!
Synes den sykkelen er skikkelig morsom og fargene er helt i min gate, hehe.
Tusen takk!♥

Har egentlig flere bilder av Adrian som jeg skulle poste også, men dere får da vel egentlig nok. Artig å se noe annet på bloggen også tenker jeg, hihi.
HA EN FORTSATT FIN FREDAGSKVELD ALLE SAMMEN!

3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Åååå så heldig du er asså! Du kan hilse Tauno og si at je har bursdag snart ;) hehehe. Og det bildet var jo kjempefint. Og pottene og engele og alt. Og til sist, herlig bilde av gutta dine asså. Rørende bilde ♥

Monica sa...

Hauuu, det klør fælt i shopping-hormonene om dagen, men ikke like fælt i den tomme lommeboka! :-/ Gleder meg STORT til feriepenger- og skattepenger-tid! ;)
Hihi, herlig, to morsdager du da! ;)

Trine Lill sa...

Hihi, sa det til han Anne.;)

Samma greia her og Monica...Så blir bare små, billige duppeditter.;)