søndag 29. mai 2011

Hærta tå hørt

som det sies her jeg bor, som vil si litt av hvert. :)
Kom på at jeg glemte å poste dåpsinvitasjonen jeg endte opp med. Nå har alle som skal få fått, så da er det trygt å legge de ut, hehe.
Ganske enkle, men ble da litt utenom det vanlige allikevel synes jeg, i og med jeg brukte et bilde som ikke er helt vanlig på en invitasjon kanskje.
 Også er det lenge siden jeg har posta bilder av pusen, så her kommer et.
Han er for det meste ute for tida, men kommer inn og vil sove noen ganger. ♥ Og her kommer litt av fangsten fra shoppingturen. Alt sammen kosta ikke stort til sammen, jeg er nemlig god på å kjøpe mange, men billige duppeditter, haha.
Duken har jeg fått av min kjære mamma, som mente den passa bra på kjøkkenet her, i og med den er i samme stilen som det serveringsbrettet jeg kjøpte for en stund siden. :)
 I går var vi uten vann en periode, så da dro jeg og Adrian til foreldra mine for å koke flasker og få litt vann. Da ble det selvfølgelig tid til mye kos også. Lesing med bestemor og brillekos med bestefar var noe av det som sto på agendaen. :)
 Da vi kom hjem var været såpass bra at jeg bestemte meg for å trille en tur og kameraet ble også med.....


I dag skinner sola, jippi!
Ha en fin søndag mine venner!


3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Så mye fine bilder du har tatt ♥
Litt av noen kupp vi gjorde på shoppingturen ;)

Håper du har kosa deg i sola/snøen/regnet!

Monica sa...

HER også får jeg da til å kommentere, heldigvis..hehe! Irriterende nok har jeg problemer med å få kommentert i blogger, men din og Anne sin går da tydeligvis. Skjønner ikke hva som er problemet heller! :-/

Fine dåpsinvitasjoner! ♥ Og flere shopping-kupp, gitt! :)

3hjerter.com sa...

SÅ fine bilder! Og fine invitasjoner. Stilig bilde du brukte :D