torsdag 19. mai 2011

17.mai bilder og litt kjøkken...

Ja, så er 17.mai vel overstått for denne gang og jeg må si at det ble en veldig koselig dag. Adrian holdt seg våken nesten hele dagen, måtte følge med på musikk, folk osv.
Han var i storform og koste seg med all oppmerksomheten.
Og jeg LIKTE absolutt å være mamma på 17.mai, akkurat som alle andre dager. :)
Morsomt å kle på en bitteliten bunad og gå i tog med min lille familie.
Her kommer noen bilder fra dagen;Da vi var i Estland fikk vi to "luer" i de estiske fargene. Den ene har fått plass på en bamse i stua og Tauno måtte prøve den på Adrian. Litt stor, men riktig så søt, hehe.
 Også var det det kjøkkenet som jeg har babla om lenge da....hehe. Det er egentlig koselig synes jeg, men de røde skapdørene er ikke akkurat lekre..
Veggen har en grønnfarge som egentlig er ganske ok, så nå har jeg planer om å male skapdørene i min nye yndlingsfarge, nemlig gammelrosa av en eller annen variant. Knottene skal få bli hvite, eller så skal jeg kjøpe nye hvite knotter. Hva tror dere?
 Kjøkkenet har fått seg en ny eføy. Vet ikke om den kommer til å trives oppe på kjøleskapet, men det er da verdt et forsøk. Den ble fin der den henger ned synes jeg. Den har fått seg ei litt original blomsterpotte, den store kattekoppen min.
Har også kjøpt en ny duk til kjøkkenbordet. Den er lyseblå med sommerfugler i rosa og grønn.
Og endelig fant jeg et serveringsbrett som falt i smak. Kjekt å ha når ting og tang skal bæres ut på verandaen i sommerværet som forhåpentligvis snart er på vei.
 I fjor fikk jeg ei søt marihøne av mamma som jeg har tatt frem igjen nå når den riktige årstida er her igjen.
Den får sitte i hjertestativet som henger på kjøkkenet.
Ha en fin torsdagskveld dere som stikker innom! ♥

5 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Fint folk på 17.mai ♥


Den grønnfargen er kjempefin. Mulig det blir finere med gammelrosa ja, i stede for rød. Gleder meg til å sjå. Tar jo hverken lang tid å male og det er heller ikke dyrt i forhold til å bytte kjøkken.

Monica sa...

Blir sikkert kjempefint med rosa skapdører, men må si det er et spenstig valg! ;) Jeg hadde nok ikke turt det..hehe..Men maling er bare maling, blir du ikke fornøyd er det bare å male over! Og som Anne skriver, billig i forhold til å bytte kjøkken. ;)

2søtesmå sa...

Herlige bilder fra 17. mai! :-)

Likte godt grønnfargen og synes det brettet var supersøtt. Nå er ikke jeg like tøff som deg når det kommer til farger, men det blir sikkert veldig bra med gammelrosa.

Selv hadde jeg nok gått for noe ivory/beige/grått som du finner i fatet til skapdører og heller pyntet med flere detaljer i grønt og rosa på brikker/duker/bokser etc. Synes fatet ser flott ut som et utgangspunkt for en fargepalett! Blir nok et superkoselig kjøkken! :)

Anonym sa...

Så mange fine bilder av Adrian og dere :) Her ble det nesten ikke tatt noen på 17. mai.. :(

Trine Lill sa...

Det tar nå litt tid da Anne...det som må gjøres før det males iallfall.;)
Og je får nå se om det blir rosa da...Kanskje je er feig og går for lyse dører som "alle" andre, hehe.
Tusen takk for kommentarer alle sammen!:)