mandag 11. april 2011

Noen bilder fra i går.....

I går hadde vi besøk av Agnete, ei veldig god venninne fra oppveksten. Hun hadde med seg gave til både meg og Adrian, tusen takk!:)
Vi gleder oss til du kommer på besøk igjen! Adrian kosa seg maks i armkroken din.:)
Vi dro til tanta og onkelen min på kaffe på ettermiddagen. Adrian pynta seg med den tøffe buksa si og sjarmerte gammelonkel og gammeltante i senk så klart.
På det siste bildet har pysjen kommet på og det begynner å bli på tide å finne senga for natta.
Apropos det, så sover han fortsatt hele natta, måtte det vare.

 Den vesle karen vår koser seg ofte på teppet under babygym`n og i går lå han og flørta med seg sjøl i speilet, søtingen vår.
Han er så søt når han ler og holder fingra foran ansiktet, akkurat som om han er sjenert.
I dag var vi på helsestasjonen og Adrian fikk andre dosa av hepatittvaksina. Stor gutt har han også blitt. Litt over 6kg og 62cm lang.:)
Biteringen har blitt brukt litt i dag, for å avlaste hånda som stadig puttes inn i munnen. Men han har ikke forstått at han må holde i den enda, så det blir mer til frustrasjon enn hjelp for han foreløpig.;)
Nå er det natta for både den ene og andre her.
Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

2 kommentarer:

2søtesmå sa...

Herlig gutt i pysjen! :-)

Var sammen med niesen min hele lørdagen. Veldig koselig med småttiser igjen altså. Men, kjenner litt på den at det er helt greit å dra hjem når kvelden kommer. ;-)Skal reise på hytta med hele familien i påsken, så da får jeg nok noen nattevakter kjenner jeg mamma'n rett!

På søndag fikk Hanna og Ida bade Sølje. Det er da jeg merker hvor fort tiden har gått. All alder har sin sjarm og vi koser oss like mye nå.

Ta vare på småbarnstiden og knips bilder i vilden sjy. Du kommer ikke til å angre!

Mye pjatt en tirsdags formiddag!
Ha en fiiiin og kosete dag!

Hverdagsmamma´n Anita sa...

He.

Så deilig når de er så små! Minstejenta mi har blitt 1 år nå, og baby-tiden er over. Litt trist, for tiden går så fort når de er små :)
Tusen takk for koselig kommentar om påske-eggene våre :)
En fin dag til deg!
Klem Anita