onsdag 30. mars 2011

Nye farger og bilder...

Nå har jeg skifta mal, endra farger og skrift, laga ny signatur og fått lagt til noen av favorittbloggene mine i lista igjen. :) Fargene her er inspirert av noen lys jeg har. Synes gammelrosa, brunt og blått er så fiiiiint sammen, hihi. Også har jeg prøvd meg på å bruke Photoscape denne gangen, artig med noe nytt.
I dag kom det pakke i posten, med skibz og vognskilt. Nettshopping er kjekt når en bor i grisgrendte strøk og ikke kan dra på shopping så ofte. ;)

Det første bildet er fra i går, når Adrian lå og koste seg under babygym`n sin. Armer og bein gikk i hundre og han pludra og koste seg. :)
Så er det da et bilde av dagens fangst i postkassa.
Og den vesle karen min som er 8 uker i dag ligger for øyeblikket og sover søtt i vogna si. Godt med en hvil etter en urolig formiddag.
Til slutt er det et bilde av alle hakene mine, hehe. Jeg og Adrian lå i sofaen og koste her en kveld. Ser det ikke på bildet, men han lå og holdt tak rundt kjedet mitt. Det jeg alltid har på meg, med hjertet jeg kjøpte etter første ultralyd og englebarnsmykket. Ingen tvil om at jeg har avla fram en kosegutt, men ingenting er da bedre enn det.

Kommer nok et innlegg eller to senere i dag også, men dette får holde for denne gang. ;)


3 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mine hverdager (Anne) sa...

To søtinger ♥ ingenting er vel som å sove sammen med mamma på sofaen :) Hihi. Ingen tvil om at det er en skikkelig grom gutt asså! Og du er slettes ikke værst sjøl. Digger deg hihi!!!

Anonym sa...

Så fin bloggen ble :)

Nettshopping er skummelt. Har brukt sykt masse penger på nettshopping i det siste, og har noen pakker på vei nå også... HJELP.. :p

Fine bilder, så koselig <3