tirsdag 30. juni 2009

Noe småtteri bare...


Ser du noe svart mellom trea og lyngen?
Det er Ylva som har fått seg nytt favorittsted!!:D
Hun går dit og legger seg når vi er ute om kvelden. Ligger der nå og, hehe.


Jepsda. Jeg og Tauno kjøpte oss to slike etter badinga en kveld. Tenkte at det skulle bli godt med noe skikkelig kaldt!! Men nei, vi kommer ikke til å kjøpe det igjen for å si det slik.:p
Mesteparten endte i vasken gitt.;)


Bare noen søte blomster på stranda.
------------------------------------------------------------
I kveld har jeg ikke bada. Litt mer overskya og regn i lufta, men nesten godt med litt frisk luft. Håper det kan komme en skikkelig ladning med regn og bli fint igjen etterpå. Er så godt med "nyrensa" luft og blomster og plen tror jeg heller ikke hadde hatt vondt av litt fuktighet.
Nå driver jeg og tegner og skriver bakpå barnehageT-skjorter. Tekstiltusjer er ikke min favoritt gitt, nesten så de tørker når jeg bruker dem på skjortene. Bra jeg ikke skal lage flere enn 9 sier nå jeg bare, hehe.
Har lyst til å scrappe, men har jo ikke PS enda på den nye PC`n, så det får bare vente....
Også var det kameraet da....Grrrr...Nå har jeg venta lenge nok asså og mndskifte jun/juli er jo nå...:p
Hadde tenkt meg en frisørtime på lørdag, men neida, hadde bare en ledig og dermed går den til en med langt hår her.;) Får se om jeg prøver meg på hjemmestriping istedet, noe må iallfall gjøres før ferien. Ettervekst ned til øra har vel aldri vært veldig fint!;)
HA EN FIN KVELD MINE VENNER!=)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Heisann Trillepus. Nå har jeg vært inne og kost meg med alle de fine bildene dine. Imponert over gjeddefiskeren din. Jeg hadde ikke tatt på den en gang.. *hehe* Håper dere får nok en deilig sommerdag i dag! :)

Trine Lill sa...

Hei!Koselig å se deg her!:)
Nå er sommerværet over for gitt, men håper det kommer tilbake.:p