tirsdag 31. mars 2009

ABC i ord og bilder # 4

Fikk ikke med meg forrige uke, pga PC problemer og tregt nett. Hadde tenkt å poste et bilde av Christina (som jeg er tante til), men det får bli en annen gang.:)
Min D er nødt til å stå for Dyr!! Jeg elsker dyr og har en del bilder av de for å si det slik.;)
Dette bildet er av Ylva, boardercollien til broren min. Her passer hun på en av degusene hun delte hus med en periode. Det måtte virkelig skje noe viktig, dersom hun skulle forlate buret.;)
Lyst til å være med på denne utfordringa? Sjekk ut Petunia sin blogg!:)4 kommentarer:

Ida sa...

Morsomt. ;)
Ylva blir virkelig underholdet der... Hehe.

Petunia sa...

Dyr er noe jeg ikke kan leve uten. I de siste 30 årene, har jeg bare vært uten et dyr i huset i 14 dager. Det var da gamlepusen vår døde og minstemann bare var to å og vi bestemte oss for at vi ville vente til han ble litt større før vi fikk ny katt.
Men minstemann sørget slik og fikk ikke sove om kveldene. Han var vant til at gamleepusen, Rudi, kom og passet på han hver kveld før han sovnet. Ettet to uker tok vi kontakt med dyrebeskyttelsen for å høre om de hadde kattunge. Vi klarte ikke velge i en søskenflokk på 3 der den ene var lovet vekk allerede så vi kom hjem med to stykker. Den ene kattungen tok gamlepusen sin jobb med en gang og ble minstemann sin bestevenn. Dyr er bare helt utrolig!
Ditt valg med dyr på D er et av de flotteste denne uken!

Trine Lill sa...

Tusen takk for kommentar jenter!Jeg har vært og besøkt dere nå!;)

TorAa sa...

Sjarmerende foto - og Dyr var et flott valg i forrige ukes ABC