søndag 12. oktober 2008

Lenge siden sist....

Har ikke oppdatert her på lenge ser jeg, så nå må jeg skjerpe meg. Jeg har noen bilder liggende som jeg skal få lasta opp, men orker ikke i kveld.;)
Teller ned dager til syden og nå er det jammen meg bare 17 dager igjen!!! =)
Skal bli godt å komme seg litt bort fra høstværet.......
Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg hatt problemer med bilen igjen. Den har blitt sjekka og det er visst ikke noe farlig, så da er det bare å kjøre på å håpe på det beste!;)
Har hatt besøk av Ronja ei uke nå. Veldig koselig at det var noen hjemme når jeg kom hjem fra jobb om kvelden.:) Tok et bilde av henne i dag som kommer senere.
Hadde tenkt å få scrappa litt i dag, men ble visst bare med tanken. Skal åpne photoshop nå å se om jeg kan få til noe, men tviler på at det blir særlig konstruktivt.;)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, også kom jeg på at jeg må få takke Frk Edwards/ Sammy design for at jeg har fått jobbe for henne. Hun har valgt å legge designinga på hylla for en periode, men jeg håper hun kommer tilbake senere! Lykke til fremover Frk, også håper jeg at vi kan samarbeide igjen en annen gang!;)

5 kommentarer:

Camilla ...or ecam :-) sa...

Heisann Hoppsann Trille. Nå får jeg direkte oppdateringer fra bloggen din på min, så jeg så med en gang at du hadde skrevet nytt innlegg. *herlig herlig*

Så kult med sydentur snart. Ønsker meg veeeeldig det jeg også. Men det ser ut til at Syden-fondet forsvinner i oppussing av kjellerstuen. Kan jo være kjekt det også....

Anonym sa...

17.10?

Trine Lill sa...

Heisann Camilla!=)
Oj, går det an det og ja, kjekt!;)
Er så glad for at du stikker innom med ditt blide åsyn!=D
Blir godt med sydentur ja...:)
Men du og du så fint dere sikkert får det i kjellerstua! DET er koselig på mørke kvelder det...:)
----------------------------------
Anonym;

It means that it`s 17 days left to my holiday.;)

Anonym sa...

17.10:) mkm

Trine Lill sa...

Jaja =)