lørdag 27. september 2008

Et lite livstegn!

Nå er det jammen meg lenge siden jeg har oppdatert her.:)
Forrige helg dro jeg hjem til Rendalen og det ble også en tur til Trysil. Noen bilder derifra kommer senere, når jeg får sortert litt.
Ellers går det i jobbing og gleding til sydentur, nærmer seg nå.;)
Været er labert om dagen, men skal vel ikke klage, har hatt mye fint høstvær så.
Det er jo veldig koselig å sitte inne om kveldene da, med telys overalt. Spørs om jeg endrer mening når høststormene setter inn, for de har jeg ikke særlig mye til overs for!:(
Bilen min harker litt om dagen, men har fått tips fra noen som har litt greie på det og de mener det ikke er noe farlig. Krysser alt jeg har, for jeg er veldig avhengig av den her jeg bor nå.

KJÆRE HONDA, DU MÅ BLI HOS MEG I FLERE ÅR!!;)

I dag har jeg fri og passer dattera til naboen/venninna mi mens hun er på jobb. Nå er det soving på sofaen så da kom jeg plutselig på at jeg skulle skrive litt her. Når venninna mi kommer hjem skal vi kjøre oss en tur et eller annet sted og kanskje mekke oss middag sammen i kveld.:)
Jeg har store planer om å få scrappa litt i helga også, henger etter med en del synes jeg. Fikk lagd ferdig to LO`er for Kjersti i gårkveld, så de skal lastes opp når jeg kommer hjem.
Fikk nemlig problemer med det superfantastiske mobile bredbåndet mitt i går. Pleier å hjelpe at jeg slår av og på PC`n, men den gang ei. Satser på at det funker igjen i kveld, hvis ikke er det vel ei som får lettere abstinenser.;)

ØNSKER DE SOM EVENTUELT ER INNOM EI SUPER HELG!

2 kommentarer:

Anonym sa...

180908220908---10101010101010101010

Trine Lill sa...

Jaja. =)